Gratis Befaring | Ring oss for en avtale 55 20 25 47 | Døgnservice 908 85 531

Vindu

vindu

Vinduet til alle formål

Synes du huset ditt ser kjedelig ut? Eller synes du ikke det er det samme som du ønsket deg? Du vil bli overrasket hva riktige vinduer kan gjøre med utseendet.

Alle våre vindu finner du i sidemeny.

Hus har blitt bygget i alle variasjoner fra menneskets begynnelse og til vår tid. Fra den tid glasset ble oppfunnet har vinduer blitt laget i alle variasjoner fra små glugger til dagens store panoramavinduer. Tidene har hatt sitt eget spesielle design og vi i Johnsen Glass Vindusfabrikk AS har utviklet vinduer til alle formål.

Herregårdsvinduet har blitt tegnet etter det nye behovet på markedet, hvor rehabilitering har blitt en stor del av husbygging. Vi bygger hus etter gammelt utseende som aldri før, og Herregårds-vinduet finner du i alle varianter til nettopp ditt ønske.

Vi har stor erfaring og kan hjelpe deg med å finne ut det som passer best. Selve vinduet er selvfølgelig modernisert på den måten at utseendet er helt intakt selv om vi har isolert etter moderne metoder.

Beslagene er kopiert etter gamle mønstre, men er også gjort mer varige og sikre. Vi i Johnsen glass har utviklet et stort antall varianter som nettopp kan passe til ditt behov.

I tillegg lager vi selvfølgelig vinduene etter spesielle ønsker som du kommer med. Det å spesialbygge vinduer er ikke så dyrt som mange tror. Alle vinduene må jo bygges fra grunnen av uansett.

Johnsen Glass Vindusfabrikk AS leverer ferdig malte vinduer og har i tillegg også utviklet en del farger etter gammel fargetradisjon.

Vi ønsker deg lykke til med vindusvalget og står til din disposisjon hvis du ønsker kyndig hjelp til valg av utseende og farger.

Finner du ikke ditt vindu i listen, ta kontakt med en av våre selgere for tilbud og en hyggelig prat om vindu.