Gratis Befaring | Ring oss for en avtale 55 20 25 47 | Døgnservice 908 85 531

Interiørglass og speil

Vi leverer interiørglass på mål etter ønske.

Eksemper på interiør glass vi kan levere er glass til benkeplate på kjøkken med og uten hull for fester. Vi kan også levere interiørglass med lakket tett bakside i egen ral farge etter ønske.

Ved bruk av dekorglass vil du kunne skape ulike uttrykk og være mer fleksibel innenfor design og stil. Du kan skjerme av ulike soner og skape private områder samtidig som du skaper et eget estetisk utrykk. Ved bruk av dekorglass kan du også regulere hvor mye lys du ønsker å slippe til.

Vi leverer også speil i ulike tykkelser både med og uten polerte kanter. Vi kan her levere ulike utførelser på speilet som fasetter, hull og toneringer. Om du ønsker å få et rom til å virke større eller lysere kan et speil gi denne effekten. Speil kan også fungere som dekorasjon.

Argusspeil er et enveis speil som er ett belagt glass som gjør at man kan se klart gjennom glasset fra en side, men som en vil kunne se gjennom på den andre siden. For å få denne effekten må en ha det mørkt på den siden man ser ut og lyst på den adnre siden.

Kontorvegger/dører, glasskillevegger og dujsvegg/dører.
Vi har et stort utvalg av glassrekkverk. Både i aluminium utførelse eller treverk.
Titt innom våre butikker for brosjyre og inspirasjon.
Vi leverer også ulike løsninger for kontorvegger/glassdører, glasskillevegger og dusjvegg/dusjdør.

Dimantglass er en type glass hvor grønntonen som vanligvis er i glass er fjernet. Glasset fremstår som bortimot fargeløst. Dette er å anbefale ved bruk av lakket glass. Dette fordi det er en mindre risiko for at grønntonen påvirker RAL fargen i lakkeringen. Glasset har også høyrere lystransmisjon og fremstår klarere enn vanlig glass.

Fordeler

  • Skap ditt eget estetiske uttrykk samtidig som du regulerer lysinnslippet
  • Du velger selv lys transmisjon. Om du vil beholde lys eller stenge det helt ute.
  • Et stor utvalg utlike typer glass for å skape sterk identitet.
  • Lakket glass gir en overflate som lett kan vedlikeholdes
  • Lages på mål ferdig kuttet og herdet. Også med hull for fester.
  • Kan leveres som silketrykket, ornament, frostet, matt laminert etc.