Glasstjenester

Glasstjenester og Glassarbeid i Bergen, Sotra og Askøy

Vi utfører alle typer glassarbeid. Skifting av glass, på vindu og dører. Vi har også eget glassverksted der vi skjærer glass og speil etter mål.

Glassarbeid trenger ikke alltid bety nytt. Mange ganger kan vi bruke rammen og det som allerede du har ved å lage nye vinduer som vi setter inn i glassrammen som du har.

Vi kan utføre alt av glasstjenester, og det er alt fra produksjon til montering. Alt av glassarbeid hos oss blir utført av personer med høy kompetanse og erfaring innen faget. Vi har glassmester og annet høyt kvalifisert personale som skal sikre at du får kvalitet hele veien hvis du velger oss til ditt glassarbeid.

Vårt hovedområde på jobber innen glassarbeid er i hele Bergen, Sotra og Askøy, og på flere av naboområdene også, så hvis du har en jobb, om den er stor eller liten så hør med en av våre avdelinger, så får vi en oversikt over når og hvor ditt glassarbeid kan gjøres.

Da vi har vinduer fra ca 1760 i vår vanlige produksjon så er det stor sjanse for at vi kan hjelpe deg med det du trenger av glasstjenester. Vi hjelper og til ved speil eller andre behov til spesielle mål, eller spesielle typer.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med en glassmester dersom du har et prosjekt. Det er mange fallgruver. Glassarbeid er ikke arbeid som kan gjøres trygt uten rett verktøy og fagmessig rettledning.

Linker

Miljøvederlag
Ruteretur
Garantibestemmelser – Reklamasjon