Gratis Befaring | Ring oss for en avtale 55 20 25 47 | Døgnservice 908 85 531

Dører

utstilling_kanalveien_55_cover

Isolert HGV terrasse/balkongdør leveres både som en- og tofløyet. Dørbrems og trinnløs luftestilling er standard. Terrassedørene leveres med 3-punkts espangolett, vrider på begge sider og innvendig knappvrider.
Som tillegg leveres både ut- og innvendig sylinder etter ønske. Dørene produseres av 1. sort furu, med utvendig slette speil. Brystningshøyde leveres tilpasset standard vindusstørrelse. Men kan også bestilles på mål.
Løse sprosser, gjennomgående sprosser og friset fylling leveres som tillegg. Dørene kan også leveres ferdigbehandlet i en eller flere farger.

Alle dører og vinduer leveres ulakkert med 5 års formgaranti, garantien er bare gyldig dersom døren er riktig vedlikeholdt. 3 års lakkgaranti og 2 års fabrikkgaranti er inkludert.

Bruk oss for montering av dører, vi har gode referanser fra tidligere jobb med å utskifting av inngangsdør og av å skifte glass. Vi hjelper deg med å innsetting / montering av ytterdør! Enten du har et så stort prosjekt at du ikke vet hvor du skal begynne eller et så lite prosjekt at du kunne gjort det selv, kan vi hjelpe deg.

Med vår lange erfaring innen levering og montering av dører i Bergen, Askøy, Sotra, Øygarden og vet vi med sikkerhet at vi kan skreddersy løsninger til akkurat ditt behov.

Ta kontakt med oss for levering og montering av dører i Bergen, Askøy, Sotra, Øygarden.